Začínám točit na YouTube

Ano, čtete správně. Rozhodl jsem se po dlouhé době, že začnu tvořit taky nějaký obsah na YouTube. Proč? To se dozvíte v tomhle článku.


Vlog #01 Petr Kuželík Fotograf

Zde odkazuji na Vlog #01, můj první počin. Doporučuji se obrnit trpělivostí. Ale dá se to přežít si myslím :D


Proč?

Nečekejte žádný hluboký význam, charitu, zázrak a podobně. Ale je to naprosto snadný. Chci se více učit pracovat s kamerou, vytvářet zajímavé záběry, zaznamenávat různé okamžiky a taky vystoupit ze své anonymní bubliny, kterou jsem si užíval. Samozřejmě jistou dávku soukromí budu stále střežit, ale v určité míře poodkryji víc, než jsem doteď dělal.

Vedly mě k tomu docela i ty naše slepice :D Jsou to tak vtipná zvířata, že je škoda, abych je nesdílel. Navíc takovej ten kontakt s přírodou, zahradou, kytkama, hlínou a vším s tím spojeným, je fakt příjemnej a uklidňující. Takže proč to nezkusit předat i vám? Občas se stane, že si budu myslet, jak jsem fakt dost vtipnej, ale vlastně nebudu :D nebo budu chtít říct něco zajímavého, ale bude to nuda :D Vydržte to prosím. Já se to snad naučím.


Toto je můj Vlog #02, ve kterém vysvětluji zásadní věc ohledně krmení slepic, ukazuji, co jsem dělal a mám pár myšlenek navíc.


Co bych si přál?

Aby vás to bavilo a třeba se i těšili na novej díl. Jo, to by bylo fakt hustý. K tomu bych fakt ocenil, abyste se nebáli nebo nestyděli napsat nějaké poznatky a nápady do komentářů. Jestli chcete třeba vidět, čím fotím a podobně. Budu moc rád za inspiraci a rád to nějak ztvárním, protože budu vědět, že je to věc, která vás skutečně zajímá :) Když si řeknete takový to: hele, to bylo docela dobrý"; tak moc ocením, když to pošlete dál a zkusíte video někomu nasdílet. Víte přece, jak to je dnes podstatný :)

Co rozhodně nechci?

Aby se mi z tohohle počinu stal nějaký nepříjemný úkol a závazek, aby se mi to neznechutilo. To znamená, že opravdu budu točit to, co uznám za vhodné a vydám to, když to půjde. Mám takový cíl, že bych chtěl každý čtvrtek ve 20:00 vydat nové video. Ale jako víme všichni, jak to je jo :D Děti, práce, povinnosti a tak. Ale budu se snažit, slibuji :D


Zde můžete očekávat brzy další odkaz na Vlog #03. Je to tak. Ale zatím mi můžete zkouknout ty dva, co tam jsou.

Můžete mi dát taky odběr a lajk. U toho kliknout na zvoneček a vždy budete hned vědět, že jsem něco zase přidal. Dobrý co :)

Zůstaňte se mnou na vlně a moc děkuji za vaší podporu. Vážím si toho.

Next
Next

Obsahový marketing a správa sociálních sítí